Padel een tegen een

In het begin denk je, padel een tegen een, daar is toch niks aan. Je mist de tactische verplaatsingen die een dubbel in Padel zo leuk maken?

Natuurlijk is dit waar, maar een tegen een kun je diagonaal erg leuke oefeningen doen. Je kunt oefenen hoe je aan de linker rechterkant het glas gebruikt, je kunt de Bandera oefenen, het uitspelen van de raley op 1 persoon, je verdieping van je slagen. Heel veel wat in gewoon Padel effectief is kun je een op een oefenen.

De spelregels van diagonaal een op een padel zijn als volgt, De bal dient geslagen te worden in de helft van het veld waarin je staat. De bal mag best buiten het vak stuiteren, maar hij dient in het vak terecht te komen voordat je hem slaat. Als de bal alleen maar buiten het vak is, dan is het een punt voor jou. Komt de bal van buiten het vak terug in jouw vak en maak je een fout, is het de punt voor je tegenstander.

Verder zijn alle gewone padelregels van toepassing. maar ik vind tot de 10 leuker dan gewone games met zijn tweeen. Je oefent veel services, veel returns, en moet veel scherper nog zijn in je slagen!

Veel plezier! Ik beleef er genoeg plezier aan om in deze tijd toch de Padelfun te hebben die ik tijdens het eerste Coronaverbod gemist heb:)

Laat een reactie achter