Samen met Padel promotor Linda Menkhorst van IPadel verzorgen we clinics / teambuilding / bedrijfsuitjes voor beginners en (licht)gevorderden. We hebben allerlei oefeningen die jou en de anderen een hele leuke clinic geven!

Padel clinic

Een padelclinic geeft je de gelegenheid om kennis te maken met deze fun-sport, of te verbeteren en ondertussen te connecten met anderen. Wij maken van elke clinic een feestje!

Padel_contact
IMG_2817

Waar?

De clinics van Martijn en Linda vinden plaats bij Tennis & Padel Centrum Heiloo of in de nieuwe Plaza Padel hal in Heiloo. Deze locaties liggen nog geen 50 meter uit elkaar. Op basis van jouw behoefte maken we een offerte bij de locatie naar keuze.

De buitenlocatie heeft als voordeel dat je bij mooi weer heel fijn kan padellen. De binnenlocatie heeft natuurlijk als voordeel dat je weer-onafhankelijk bent.

Wil je zekerheid over doorgang van je event onafhankelijk van het weer, kies de binnenlocatie. Is het ok om afhankelijk van het weer te zijn, kies de buitenlocatie. De buitenlocatie is ook iets goedkoper om te boeken.

Benieuwd naar de clinics van Martijn en Linda? Meld je aan voor een ontmoeting. We zien uit naar je komst!