Padelante club, Aguilas

Padelvakantie Andalusië, Spanje

4-daagse padelreis | data op aanvraag  | Met Padelcoach Martijn Haan van Padel Party en Spaanse trainer van het gebied

Padelvakantie in San Juan de Los Terreros, Andalusie

Padeltraining dagen | Programma

Het event-format Padel bevat 3 dagen Padeltraining en -oefeningen van 3,5 uur. Vanwege de intensieve Padel spelen we maximaal 4 uur per dag.

Iedere ochtend om 08.30 uur beginnen we met een gezamenlijk ontbijt.

Rond 10.00 uur gaan we warming up doen.

Om 11.00 gaan we naar de Padelclub in San Juan de Los Terreros, Andalusie om te trainen. De training duurt 2 uur.

Na de training  is het tijd voor een Spaanse (warme) lunch, de hoofdmaaltijd van de dag, die wij meestal ergens in het dorp nuttigen, of als we zin hebben in het hotel naast de padelbaan, of op de berg.

Vervolgens is er vrije tijd, die ieder zelf kan invullen met zwemmen, aan het strand liggen, sightseeing, siësta houden, relaxen.

Om 16.00 gaan we weer naar de padelclub om 1,5 uur te trainen.

Na 17.30 is het vrije tijd.

Op de vierde dag hebben we een groepstoernooi waar je je verbeterde padel kunt laten zien aan elkaar. Superleuk!

Padelbanen San Juan de Los Terreros

Waarom op Padelreis gaan?

Dit Padel event biedt individuen en bedrijven een geweldige manier om hun fysiek en padel te verbeteren. Padel is een sport, mits correct beoefend, om met je hele lichaam en geest te spelen.

Het event-format Padel bevat 3 dagen Padel Training en fysieke, mentale, technische en tactische oefeningen van 3,5 uur. Vanwege het intensieve Padel spelen we maximaal 3,5 uur per dag.

Er is naast de Padel veel tijd voor geweldige excursies in de prachtige omgeving van Andalusië, Spanje.

Verblijf 

We verblijven gedurende de Padelvakantie in appartementen van lacasaestuya.es . Dit zijn luxueuze appartementen en huizen in de omgeving van San Juan de Los Terreros, Andalucia. Dicht bij de Padelbaan.

 

san_juan_de_los_terreros_800x600

Padelteam

Voor beginnende en gevorderde Padelspelers hebben we een team klaar staan ​​van geweldige trainers. Voor de beginnende en bijna gevorderde speler hebben we de Nederlandse trainers Martijn Haan en Linda Menkhorst, die Engels, Duits, Nederlands en Padel-Spaans spreken. Onze Nederlandse trainers zijn KNLTB en internationaal gecertificeerd om Padel te trainen. Zij beoefenen de sport al jaren.

Voor meer gevorderde spelers werken we samen met een Spaanse trainer die meedoet in het hogere segment van de Spaanse Competitie.

Eten
In Spanje eten we 's middags de grote maaltijd en 's avonds een salade of soep met een broodje. We eten een aantal keer in restaurants. Een dagmenu kost ongeveer € 15.

Kosten en aanmelden

Prijs
Voor alle dagen padelprogramma, slaapplaats in een appartement/huis van lacasaestuya.es, eindschoonmaak, 2x avondmaaltijd betaal je € 599,- p.p. exclusief vliegticket.

He totale Padelreis-pakket bestaat uit:

- 4 overnachtingen in appartementen. Mogelijk samen met je vrienden of gedeeld met andere Padelspelers.
- 3 dagen 3,5 intensieve Padeltraining
- Padeltoernooi op de laatste dag.
- Team Padelshirt en Cap.
- Gratis racketverhuur (bij voorkeur je eigen racket).
- Luchthaventransfer.
- Welkomstdiner samen.
- Afsluitdiner samen.

Vliegreis
De prijs een retourticket Amsterdam/Rotterdam/Eindhoven - Alicante varieert van € 125 tot € 350. Hoe eerder je het vliegticket koopt, hoe goedkoper het is. Dus als je besluit om mee te gaan, is het handig om zo snel mogelijk je ticket te boeken. Als je wenst dat wij het ticket voor je boeken kun je dat aangeven bij het aanmeldingsformulier. Je krijgt dan het bedrag door dat je hebt over te maken. Wij berekenen 5% fee voor het maken van de boeking.

Zakgeld
Zakgeld voor de lunch en drankjes, en eventueel je reis- en annuleringsverzekering (zelf af te sluiten).

 

Betaling en aanmelding
Je meldt je definitief aan door het aanmeldformulier in te vullen en te verzenden. Graag ontvang ik bij inschrijving een aanbetaling van € 200. De rest van het bedrag zie ik graag voor de aanvang van de reis verschijnen.

 

Langer blijven?
Het is ook mogelijk om een dag eerder aan te komen, of iets langer te blijven, of een andere vlucht te boeken, en zelf een auto te huren, zie onder. Neem daarover contact op met Martijn.

Ga je mee?

Ben je geïnteresseerd in de padelreis en wil je meer informatie?