Padelante club, Aguilas

Padelvakantie

5-daagse padeltraining | vanaf medio 2023  | Met Padel trainer Martijn Haan van Padel Party

Padelvakantie in Aguilas

Padeltraining dagen | Progamma
Iedere ochtend om 08.30 uur beginnen we met een gezamenlijk ontbijt.

Rond 10.00 uur gaan we wandelen om de spieren op te warmen. Om het huis, of aan zee zijn fijne plekken om te wandeling.

Om 11.00 gaan we naar de Padelclub om te trainen. De training duurt 2 uur.

Na de training  is het tijd voor een Spaanse (warme) lunch, de hoofdmaaltijd van de dag, die wij meestal ergens in het dorp nuttigen, of als we zin hebben in het hotel naast de padelbaan, of op de berg.

Vervolgens is er vrije tijd, die ieder zelf kan invullen met zwemmen, sightseeing, siësta houden, relaxen.

Om 16.00 gaan we weer naar de padelclub om 1,5 uur te trainen.

Na 17.30 is het vrije tijd.

Spanje zwembad - bewerkt

In de padeltraining week is er een vrije dag. We gaan dan bij behoefte  's morgens in op de theorie.

In de middag ben je dan vrij om te sporten, relaxen, om het zwembad te hangen, te fietsen, of iets anders te doen.

Wij denken dat de 3e dag het handigst is om vrij te nemen. Dit kan gezamenlijk aangepast worden als het weer op die dag juist prima is om te padellen, of er andere omstandigheden zijn.

Huis
We verblijven met een kleine groep in het huis van Martijn in de Spaanse heuvels achter de kust van het plaatsje Aguilas in de provincie Murcia.

aguilas-vakantiehuis-spanje

Het huis is eenvoudig ingericht en heeft 4 tweepersoons slaapkamers. Het huis ligt weg van de bewoonde wereld. Circa 1 km weg van de padelbaan en circa 2 km weg van het stadje Aguilas en de zee. Er is een grote tuin rondom het huis en er is een buitenzwembad. Kijk op www.aguilas-vakantiehuis-spanje.nl voor meer foto's van het huis.

Eten
In Spanje eten we 's middags de grote maaltijd en 's avonds een salade of soep met een broodje. We eten een aantal keer in restaurants. Een dagmenu kost ongeveer € 15. Een aantal dagen kunnen we thuis koken met elkaar.

Kosten en aanmelden

Prijs
Voor de hele week padelprogramma, slaapplaats in een tweepersoonskamer of 1 persoonstentje, eindschoonmaak, 5x ontbijt en avondmaaltijd betaal je v.a. € 600 (op basis van je voorkeuren).

Autohuur
We huren meestal 2 auto's, op basis van 4 personen per auto. Je kunt besluiten zelf of met elkaar een auto te huren. De huurprijs op basis van 4 personen inclusief volledige verzekering is tussen de € 125 en € 150 per persoon.

Vliegreis
De prijs een retourticket Amsterdam - Alicante of Eindhoven - Murcia varieert van € 125 tot € 250. Hoe eerder je het vliegticket koopt, hoe goedkoper het is. Dus als je besluit om mee te gaan, is het handig om zo snel mogelijk je ticket te boeken. Als je wenst dat ik het ticket voor je boek kun je dat aangeven bij het aanmeldingsformulier. Ik geef je dan het bedrag door dat je aan mij kunt overmaken.

Zakgeld
Zakgeld voor de lunch en drankjes, en eventueel je reis- en annuleringsverzekering (zelf af te sluiten).

 

Betaling en aanmelding
Je meldt je definitief aan door het aanmeldformulier in te vullen en te verzenden. Graag ontvang ik bij inschrijving een aanbetaling van € 200. De rest van het bedrag zie ik graag voor 15 september 2020 verschijnen.

 

Langer blijven?
Het is ook mogelijk om een dag eerder aan te komen, of iets langer te blijven, of een andere vlucht te boeken, en zelf een auto te huren, zie onder. Neem daarover contact op met Martijn.

Ga je mee?

Ben je geïnteresseerd in de padelreis en wil je meer informatie?