Padel is fun voor iedereen!

Padel is geschikt voor iedereen. Na 5 minuten heb je de basis! Na afloop voel je je meer in flow, herboren, verlicht, verruimd en meestal vol energie.

Padel is een unieke dynamische racketsport

Padel is steeds populairder in Nederland. Er zijn al 300 banen bij meer dan 100 Tennis-padel clubs in Nederland. Steeds meer mensen beginnen Padel te ontdekken als een fijne sport om speels en met veel plezier te spelen.

Benieuwd naar Padel, ik vertel je er graag meer over

PHOTO-2019-08-30-09-19-17

Marianne benadert de yoga nuchter en geeft heldere aanwijzingen die iedereen kan uitvoeren. Zij straalt rust uit maar weet jou toch uit je comfortzone te krijgen, waardoor je blijft groeien en openen en jij je na iedere les een stukje bevrijd voelt, van wat dan ook. Geen les is hetzelfde. Marianne blijft zichzelf ook ontwikkelen. 
Lees verder >>

Hond hoofd omlaag

Padel Clinics

Ik geef in Heiloo Padel Clinics voor geinteresseerden. Padel is voor mij een racketsport waarbij het niet alleen gaat om snelheid. Door houding, wending en swung kun je de bal precies daar slaan waar jij wilt.
Lees verder >>

Spanje yogahouding groep

Yoga in Spanje

In oktober 2020 wordt er een yogawandelweek in Zuid-Spanje georganiseerd. Je verblijft in een vakantiehuis met zwembad met schitterend uitzicht op zee. Elke dag zijn er diverse (yoga) activiteiten. De middagen zijn vrij om zelf in te vullen. 
Lees verder >>

Buddha beeldje 1920x1280

Online yoga 30 maart - 5 april

Maandag 10.00 - 11.00 

Dinsdag 20.00 - 21.00 

Woensdag 10.00 - 11.00 

Donderdag 20.00 - 21.00 (veel Yin)

Vrijdag 10.00 - 11.00 

Zaterdag 10.00- 11.00  Zonnegroet flow

 

marcel boschma

Wanneer: zondag 9 februari(bijna vol), 8 maart, 
Tijd: 10.30 uur - 11.30 uur
Kosten: € 7,50 - je ontvangt vooraf een tikkie voor de betaling.

Sjamanistische meditatie op zondagmorgen Onder leiding van Marcel Boschma

Maak kennis met een oude sjamanistische techniek om in verbinding te komen met jezelf en de natuur. Marcel doet een geleide meditatie onder begeleiding van de Sjamanendrum. Het doel van de meditatie kan zijn inzicht krijgen, loslaten of het vinden van heling. Wil je leren hoe je met je adem kunt loslaten, en hoe je adem gebruikt om meer kracht te krijgen? Ben je geïnteresseerd in hoe je jezelf door een blokkade kunt helpen? Kom dan naar deze meditatie. Er is plaats voor maximaal 10 mensen. Je kunt zitten of liggen tijdens de sessie. Draag makkelijke kleding en neem iets warms mee.